fbpx
Tahto – Yksilöllinen hyvinvointityökalusi verkossa
Tahto – Yksilöllinen hyvinvointityökalusi verkossa

UKK

Mitä hyvinvointi on?

Meille hyvinvointi on kokonaisuus, joka koostuu kuudesta osa-alueesta: mieli, lepo, ravinto, liikunta, ajankäyttö ja fyysinen terveys. Kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa, mutta mieli on osa-alueista tärkein.

Mikä tämä palvelu on?

Tahto on kokonaisvaltainen elämänhallinnan ja elämäntapamuutoksen palvelu, joka auttaa sinua voimaan paremmin. Opimme tuntemaan sinut vain muutaman minuutin päivittäisen käytön perusteella ja autamme sinua antamalla räätälöityjä vinkkejä juuri sinun tilanteeseesi perustuen. Emme pakota sinua seuraamaan tiettyä tiukkaa ohjelmaa, vaan vinkit liittyvät juuri sille elämänalueelle, jossa eniten apua kaipaat.

Miksi minun pitäisi käyttää palvelua?

Me tarjoamme hyvinvointipalvelua, jossa yhdistyvät yksilölliset vinkit ja kokonaisvaltainen ote terveyteen. Olemme hyvinvointivalmennus verkossa ja Personal Trainer samassa paketissa. Ajattelemme, että terveys koostuu monesta asiasta ja kaikki ovat yksilöitä. Tahto-palvelussa yhdistyvät nämä kummatkin.

Paljon käyttö maksaa?

Hinta riippuu siitä, kuinka pitkän jäsenyyden ostat. Halvimmillaan maksat vain 10 euroa kuukaudessa. Katso kulloinkin voimassa olevat hinnat täältä. Jäsenyys loppuu automaattisesti käyttöajan päätyttyä. Kätevää ja avointa!

Täytyykö jäsenyys perua? / Jatkuuko jäsenyys automaattisesti?

Jäsenyyttä ei tarvitse perua, koska se ei jatku automaattisesti. Käyttäessäsi Tahtoa sinun ei tarvitse pelätä automaattisia veloituksia.

Mihin terveysvinkkinne perustuvat?

Palvelun yksi ominaisuus on vinkit. Käytämme taustana luotettavia lähteitä, joita ovat mm. Maailman Terveysjärjestö sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Lisäksi käytämme lähteiden arvioimiseen Kriittisen terveysajattelun 10 sääntöä.

Miksi keskusteluryhmässäni ei näy keskusteluja?

Keskustelijoiden määrä keskusteluryhmässä on rajattu 50:een. Olet päässyt uuteen keskusteluryhmään, jossa ei vielä ole kommentteja. Aloita uusi keskustelu rohkeasti!

Voinko soittaa teille?

Valitettavasti tällä hetkellä meille ei pysty soittamaan. Saat meidät kiinni sähköpostin välityksellä ([email protected]) sekä chat-palvelussa arkisin klo 10-14.

Mihin palvelu perustuu?

Tahto perustuu haluun auttaa jokaista ihmistä voimaan paremmin omaan tahtiin ja yksilöllisten vinkkien avulla.

Milloin Tahto on perustettu?

Tahto on perustettu vuoden 2018 alussa ja kaikille avoimeksi palveluksi se on avattu vuoden 2018 lopussa.

Kuinka hyödyn Tahdon käytöstä?

Opit tuntemaan itsesi paremmin ja saat apua elämäntapamuutoksessa yksilöllisten vinkkien, tsemppauksen ja ohjauksen avulla. Tämän lisäksi voit paremmin, elät pidempään ja myös läheisesi voivat paremmin, koska sinulla on parempi mieli. 

Kuinka tavoitteen asetanta palvelussa toimii?

Tahdon toiminta perustuu algoritmiin, joka hyödyntää tekemääsi alkukartoitusta ja päivittäisiä kirjauksiasi. Mitä enemmän palvelua käytät, sitä paremmin palvelu auttaa sinua ja sitä parempia täsmätavoitteita palvelu sinulle asettaa.