fbpx
Tahto – Yksilöllinen hyvinvointityökalusi verkossa
Tahto – Yksilöllinen hyvinvointityökalusi verkossa

Osa-alueet

Henkinen hyvinvointi ja fyysinen hyvinvointi – palvelun osa-alueet

Olemme yksilöllinen hyvinvointivalmentajasi verkossa! Muista palveluista meidät erottaa yksilöllisyys ja kokonaisvaltaisuus. Tahto-palvelusta löydät kuusi osa-aluetta: mieli, lepo, ravinto, liikunta, ajankäyttö ja fyysinen terveys. Kaikki osa-alueet vaikuttavat hyvinvointiisi ja me haluamme, että voit hyvin kaikilla näillä alueilla!

Nainen lukee laiturilla

1. Henkinen hyvinvointi: parempi mieli

Positiivinen mieli on hyvän terveyden lähtökohta. Hyvä mieli ruokkii kokonaisvaltaista hyvinvointia, joka näkyy esimerkiksi fyysisen terveyden paranemisena. Autamme sinua muun muassa matkalla parempaan itsetuntemukseen, elämänhallintaan ja motivaation lisäämiseen.

Nainen makaa nurmikolla

2. Lepo ja nukkuminen

Useat ihmiset nukkuvat liian vähän ja senkin huonosti. Laadukkaan unen puute vaikuttaa palautumiseen ja haitallisesti koko elämään. Hyvä uni palauttaa elimistön muun muassa rasituksesta ja vahvistaa vastustuskykyä sekä vaikuttaa hormonituotantoon suotuisasti. Autamme sinua lepäämään riittävästi tarjoamalla erilaisia hyviä arjen vinkkejä, joiden avulla nukut paremmin ja jaksat enemmän.

ruoka-annos

3. Terveellinen ruokavalio

Olet mitä syöt! Terveellisessä ruokavaliossa tärkeintä ovat päivittäiset fiksut valinnat pitkällä aikavälillä. Tarvitset riittävästi energiaa ja oikeita ravintoaineita pysyäksesi terveenä. Fiksusti syöminen vaikuttaa muun muassa mielialaan, painoon ja palautumiseen. Ohjaamme sinua syömään säännöllisemmin ja laadukkaammin sekä vähentämään huonoja ravintotottumuksia.

Nainen makaa nurmikolla

4. Fyysinen hyvinvointi: arkiliikunta kunniaan!

Arkiliikunta on hyötyliikuntaa! Arkiliinkunta vaikuttaa suuresti terveyteesi, ja palvelun avulla saatkin hyviä vinkkejä arjessa liikkumiseen. Liikunnalla on monia positiivisia vaikutuksia sekä henkiseen että fyysiseen terveyteen ja se myös ehkäisee monia sairauksia. Emme yritä tehdä sinusta huippu-urheilijaa, vaan kannustamme riittävään aktiivisuuteen ja ohjaamme sinut innostavien kuntoiluharrastusten pariin – sellaisten, jotka tuottavat sinulle iloa ja onnistumisen tunteita!

Mies käyttää tietokonetta

5. Ajanhallinta

Sinä päätät itse omasta ajastasi! Kun muiden aikataulujen mukaan juokseminen on lisääntynyt, moni kärsii myös ajanhallinnan menettämisestä. Sillä on suuri vaikutus mielialaasi, hyvinvointiisi ja tehokuutteesi. Priorisoimalla ja kehittämällä ajankäyttöäsi saavutat enemmän ja voit paremmin. Opastamme sinua muun muassa ajankäytön suunnittelussa ja aikasi käyttämisessä sinulle merkityksellisiin asioihin.

Nainen järven rannalla

6. Fyysinen hyvinvoinnin kokonaisuus

Kaikki edellä mainitut osa-alueet luovat edellytykset hyvälle fyysiselle terveydelle. Se puolestaan vaikuttaa positiivisesti mieleen ja mahdollistaa ilon löytämisen arjesta. Ohjaamme sinua huolehtimaan omasta terveydestäsi ja elämään tasapainoisesti sekä olemaan tyytyväinen juuri siihen, mitä sinulla on!