fbpx
Skip to content

Tahto ❤️ Kokeilun paikka

Dumppaa diabetes!

Ongelma

Tyypin 2 diabetes yleistyy nopeasti niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Arvion mukaan joka kolmannella suomalaisella aikuisella on korkea riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Riskitekijöitä on tunnistettu lukuisia, joista merkittävimpiä ovat ylipaino ja lihavuus. Yli puolet aikuisista on Suomessa ylipainoisia ja viidennes lihavia. Diabetekseen sairastumista edesauttavat ylipainon taustalla olevien vähäisen liikunnan ja epäterveellisen ruokavalion lisäksi tupakointi, univaje ja stressi. Riskiryhmässä ovat erityisesti yli 40-vuotiaat, mutta esiintyvyys kasvaa myös yhä nuoremmissa ikäryhmissä. Monet diabetekseen liittyvät ratkaisut keskittyvät diabeteksen hoitoon eivätkä tarjoa apua tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn.

Kokeilun paikka

Tahto on mukana Kokeilun paikan Dumppaa Diabetes! -kokeilussa, jossa on mukana innovatiivisia ja liiketoiminnallisia kokeiluita, joilla tähdätään tyypin 2 diabetekseen ehkäisyyn pysyvien elintapamuutosten kautta. Tahto tarjoaa tässä kokeilussa vuoden jäsenyyksiä ilmaiseksi rajatulle määrälle ihmisiä, jotka haluavat parantaa omia elintapoja ja vähentää tyypin 2 diabeteksen riskiä. Nyt kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan, sillä vuoden jäsenyyden normaalihinta on 144€!

Kokeilun rahoittaa valtioneuvoston kanslian Kokeileva Suomi -hanke ja tilaajana on Motiva Oy.

Ratkaisu: Tahto – Yksilöllinen hyvinvointivalmentajasi verkossa

Tahto on kokonaisvaltainen hyvinvointivalmentajasi verkossa, joka auttaa sinua yksilöllisten tarpeidesi pohjalta tekemään parempia ratkaisuja arjessa niin ruuan, liikunnan kuin palautumisen kanssa. Jos ongelmasi on esimerkiksi liiallinen herkuttelu, kannustaa Tahto sinua syömään terveellisemmin. Jos taas nukut liian vähän, ehdottaa Tahto sinulle erilaisia toimenpiteitä unen lisäämiseksi. Parempien valintojen tekeminen on helpompaa toisten tukemana. Siksi Tahdossa on keskusteluryhmiä, joissa saat tukea toisilta samojen haasteiden kanssa kamppailevilta käyttäjiltä.  Anna Tahdon olla apunasi arjen haasteissa ja tule mukaan ilmaiseen kokeiluun!

Tiesin, että kasviksia pitää syödä, mutta Tahdon ansiosta ne päätyvät nykyään lautaselleni aina.”
Palaute käyttäjältämme
“Opin paljon asioita ensimmäisen 9kk aikana, mutta vasta viimeisen 2kk ajan olen saanut toteutettua lähes yksinomaan positiivisia valintoja ja terveyteni on parantunut huimasti.”
Palaute käyttäjältämme

Tahto on monipuolinen verkkopalvelu, jota voit käyttää haluamallasi tavalla niin kännykällä, tabletilla kuin tietokoneella, eikä erillistä asennusta tarvita. Tahdon käyttöönotto on myös hyvin yksinkertaista, sillä käytön aloitat tekemällä itsellesi vain tunnukset palveluun.

Lähde mukaan kokeiluun ja muuta elintapasi pysyvästi! Saat vuoden jäsenyyden täysin veloituksetta (edun arvo 144€)! Pyydämme sinua ainoastaan täyttämään kokeiluun liittyvän lyhyen alkukyselyn ja antamaan palautetta muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Lisäetuna saat Puhdilta etuhintaan kokeilijoille räätälöidyn verikoepaketin, joka sisältää pitkäaikaisen verensokerin, kolesterolin, munuaisarvojen ja tulehdusarvon mittaukset. Tarkemmat tiedot saat sähköpostilla liittymisen jälkeen.