fbpx
Tahto – Yksilöllinen hyvinvointityökalusi verkossa
Tahto – Yksilöllinen hyvinvointityökalusi verkossa

Käyttöehdot

TAHTO-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

 1. MISTÄ TAHTO-PALVELUSSA ON KYSE?

Tervetuloa käyttämään Tahto-palvelua!

Tahto on elämäntapa- ja hyvinvointipalvelu, joka toimii henkilökohtaisena kumppaninasi paremman arjen luomisessa. Palvelumme auttaa sinua positiivisten rutiinien luomisessa ja itsellesi tärkeiden tavoitteiden asettamisessa sekä seurannassa. Tahdon kautta voit myös luoda yhteyden toisiin ihmisiin, jotka kokevat elämässään samat asiat tärkeiksi kuin sinä.

Palvelu muistuttaa sinua hyvän fyysisen olon kannalta pakollisten perusasioiden huolehtimisesta: riittävästä levosta, fiksuista ruoka- ja juomatottumuksista, arkiaktiivisuudesta, peruskuntoa ylläpitävästä ja kehittävästä liikunnasta sekä aikasi käyttämisestä työn lisäksi muihin oikeasti tärkeisiin asioihin, kuten perheeseen ja ystäviin. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään tasapainoa ja hyvää oloa elämääsi.

HUOMAATHAN, ETTÄ TAHTO-PALVELU EI KUITENKAAN OLE TERVEYDENHUOLLON PALVELU. PALVELU EI MISSÄÄN TILANTEESSA KORVAA TERVEYDENHUOLLON PALVELUNTARJOAJAN SUORITTAMAA TAI SUOSITTELEMAA HOITOA, SEURANTAA TAI ARVIOTA.

 

 1. NÄISTÄ KÄYTTÖEHDOISTA

Nämä käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat Tahto-palvelun (”Palvelu”) käyttöä. Käyttämällä Palvelua hyväksyt nämä Käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan sitä. Palvelun käyttäminen edellyttää lisäksi että olet lukenut tietosuojaselosteemme.

Älä käytä, asenna tai avaa Palvelua äläkä rekisteröidy Palvelun käyttäjäksi ellet hyväksy tai ymmärrä näitä Käyttöehtoja.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää Palvelun sisältöä, hintoja tai näitä Käyttöehtoja. Mikäli teemme Käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme tai Palvelussa.

Palvelu on suunnattu ensisijaisesti Suomessa asuville kuluttajille.

Jos sinulla on kysyttävää näitä Käyttöehtoja tai Palvelua koskien, otathan meihin yhteyttä.

 

 1. YHTEYSTIETOMME

Sentium Oy

Y-tunnus 2324016-2

Postiosoite: Pietarinrinne 11

01800 KLAUKKALA

Sähköpostiosoite: [email protected]

Tietosuojavastaava:

Tatu Mäkilä, [email protected]

 1. PALVELUN KÄYTTÄMINEN

Käyttääksesi palvelua sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Palvelua tulee käyttää vastuullisesti. Olet vastuussa palveluun tuottamastasi sisällöstä ja palvelussa antamistasi tiedoista. Palvelu on tarkoitettu arjen hyvinvoinnin työkaluksi, eikä sitä tule käyttää sairauden hoitoon tai diagnosointiin.

Ehdottoman kiellettyä on esimerkiksi seuraava toiminta Palvelussa:

 • Esiintyminen toisena henkilönä;
 • Palvelun käyttäminen laittomalla tavalla tai laitonta tarkoitusta varten;
 • Minkä tahansa tiedon, aineiston, sisällön tai informaation välittäminen, joka on loukkaavaa, halventavaa, siveetöntä, väärennettyä, väärää tai muun henkilön immateriaalioikeuksia loukkaavaa tai muuten laitonta tai hyvän tavan vastaista;
 • Palvelun käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin (pois lukien yhteistyökumppaneidemme kanssa erikseen sovittu kaupallinen toiminta);
 • Viruksen, haittaohjelman tai muun vahingollisen koodin välittäminen tai lähettäminen Palveluun;
 • Palvelun muokkaaminen, takaisinmallintaminen, tai muu vastaava Palvelun manipulointi;
 • Palvelun häiriköinti tai estäminen.

Pidätämme oikeuden poistaa Palvelun käyttöoikeudet käyttäjältä, jonka havaitsemme tai epäilemme käyttävän Palvelua näiden Käyttöehtojen vastaisesti.

 1. MAKSAMINEN JA MAKSUEHDOT

Palvelun käyttö on maksullista. Valittavanasi on 1, 3, 6 tai 12 kuukauden maksulliset käyttöoikeusjaksot. Hinnat ovat nähtävissä täällä: https://www.tahtohealth.fi/hinnasto/

Kaikki Palvelun hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

Käytämme maksun vastaanottamisessa maksuvälityspalvelu Stripea. Stripen kautta voit maksaa käyttämällä Visa, MasterCard tai American Express -kortteja (debit, credit ja electron).

 1. IMMATERIAALIOIKEUDET

Oikeudet Palveluun ja Palvelun sisältöön, mukaan lukien tekstit, teknologia, koodi, algoritmit, ulkoasu, kuvat, videot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Tahdon ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Palvelun sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Sinulla on ainoastaan rajoitettu oikeus käyttää Palvelua siinä muodossa, kuin olemme sen sinun käyttöösi kulloinkin tarjonneet.

 

 1. HENKILÖTIEDOT JA TIETOSUOJA

Palvelussa käsiteltävät tiedot ja teemat saattavat olla hyvin henkilökohtaisia. Tämän vuoksi yksityisyytesi varmistaminen on meille erityisen tärkeää.

Huolehdimme asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä Palvelun tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

Voit myös itse vaikuttaa tietojesi turvallisuuteen säilyttämällä kirjautumiseen tarvittavat tunnukset salassa ja ottamalla meihin välittömästi yhteyttä, jos epäilet, että tunnukset ovat joutuneet vääriin käsiin tai että tiliisi on murtauduttu.

 

 1. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SISÄLTÖ JA PALVELUT

Palvelussa voidaan välittää tietoa tai linkkejä yhteistyökumppaniemme tai muiden kolmansien osapuolien palveluista tai julkisista tietokannoista. Emme vastaa kolmannen osapuolen antamasta tai tuottamasta sisällöstä, tiedoista, palveluista, toiminnasta tai laiminlyönneistä.

 

 1. KÄYTTÄJÄTILIN POISTAMINEN

Mikäli haluat poistaa käyttäjätilisi, sinun tulee olla yhteydessä meihin lähettämällä sähköpostia otsikolla ”Käyttäjätilin poistaminen” osoitteeseen [email protected] Käyttäjätiliä ei voi poistaa itse, vaan teemme sen puolestasi varmistuttuamme ensin siitä, että sinulla on oikeus käyttäjätilin poistamiseen. 

Mahdollisia jo suoritettuja palvelumaksuja ei kuitenkaan palauteta.

 

 1. VASTUUT JA RAJOITUKSET

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.

Emme myöskään vastaa palvelun häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista, esimerkiksi tietoliikenneyhteyden ja tietoliikennepalveluiden toiminnasta.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä rekisteröintiä sekä rajoittaa tai keskeyttää Palvelu taikka poistaa sieltä sisältöä vapaan harkintamme mukaan esimerkiksi kuormituksen tai muun teknisen syyn vuoksi taikka ylläpidon, epäillyn väärinkäytön tai yhteysongelmien johdosta.

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan kaikki välilliset ja välittömät vahingot, mukaan lukien kolmansille osapuolille aiheutuvat vahingot, jotka aiheutuvat Palvelun lain, näiden käyttöehtojen tai hyvän tavan vastaisesta käytöstä.

Huomaathan, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ulotu tähän Palveluun, koska kyseessä on digitaalinen palvelu.

 1. SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset.

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta (kuluttajariita.fi) tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.